keyboard_arrow_up

Schade? Wij doen er alles aan om dit snel voor u op te lossen.

Doelgroep particuliere verzekeringen

 

Productnaam Doelgroepomschrijving
Aanhangwagenverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een aanhangwagen. De aanhangwagen moet een Nederlands kenteken hebben.
Aansprakelijkheidsverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor schadeclaims van derden.
Autoverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een auto. De auto moet een Nederlands kenteken hebben.
Bootverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een zeilboot, motorboot, sloep of jacht.
Doorlopende annuleringsverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder die hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij de annulering van een reis.
Doorlopende reisverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziektekosten tijdens een reis.
Inboedelverzekering Maatwerk geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun eigen woning of huurwoning. De dekking is meer uitgebreid dan bij de Inboedelverzekering Standaard.
Inboedelverzekering Standaard geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun eigen woning of huurwoning.
Motorverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een motor. De motor moet een Nederlands kenteken hebben.
Ongevallenverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder tot 75 jaar. Om hun vermogen te beschermen bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. De maximale leeftijd om het product aan te vragen is 59 jaar.
Oldtimerverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kostenbij schade aan en door het bezit van een oldtimer. De oldtimer moet minimaal 26 jaar oud zijn en een Nederlands kenteken hebben.
Opstalverzekering Maatwerk geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning. De dekking is meer uitgebreid dan bij de Opstalverzekering Standaard.
Opstalverzekering Standaard geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning.
Rechtsbijstandverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kostenbij het inschakelen van juridische hulp bij een conflict.
Toercaravanverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten schade aan en door het bezit van een toercaravan. De toecaravan moet een Nederlands kenteken hebben en mag uitsluitens particulier en recreatief worden gebruikt.