keyboard_arrow_up

Schade? Wij doen er alles aan om dit snel voor u op te lossen.

Doelgroep zakelijke verzekeringen

Productnaam Doelgroepomschrijving
Aanhangwagenverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door aanhangwagenbezit. De aanhangwagen moet een Nederlands kenteken hebben.
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geschikt voor in Nederland gevestigde bedrijven, om hun bedrijfscontinuiteit te beschermen voor schadeclaims van derden.
Bedrijfsschadeverzekering geschikt voor bedrijven die voor het realiseren van hun brutowinst afhankelijk zijn van een eigen bedrijfslocatie en/of -middelen.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering geschikt voor beroepsbeoefenaren, om hun bedrijfscontinuiteit te beschermen voor schadeclaims van derden door een beroepsfout.
CAR-verzekering geschikt voor bouw- en klusbedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade tijdens bouwwerkzaamheden door uitvoeringsfouten, ongelukken, diefstal, vandalisme en storm.
Eigen vervoerverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen tegen schade aan of diefstal van zaken die zich in hun bedrijfsauto bevinden.
Evenementenverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor schadeclaims van derden en voor kosten bij een gedekte schade als organisator van een evenement.
Extra kostenverzekering geschikt voor bedrijven die voor het realiseren van hun brutowinst niet afhankelijk zijn van een eigen bedrijfslocatie en/of -middelen.
Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering geschikt voor bedrijven met een eigen of gehuurde bedrijfslocatie.
Gebouwverzekering geschikt voor eigenaren van een bedrijfsgebouw.
Goederentransportverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen tegen schade aan handelsgoederen en eigen goederen tijdens het tranport.
Milieuschadeverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen tegen de kosten van een milieuschade die door hen zelf is veroorzaakt op de eigen locatie of op die van een ander. Ook de door anderen veroorzaakte milieuschade op de eigen locatie is verzekerd.
Montageverzekering geschikt voor bedrijven met installatiewerkzaamheden, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade tijdens de installatiewerkzaamheden door uitvoeringsfouten, ongelukken, diefstal, vandalisme of storm.
Rechtsbijstandverzekering Bedrijven geschikt voor bedrijven die juridische hulp en advies willen bij conflicten met leveranciers, klanten, de overheid en medewerkers. En/of hulp nodig hebben bij incasso om openstaande facturen in Nederland te incasseren.
Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering geschikt voor vervoerders die het transport uitvoeren of regelen. Om hun vermogen te beschermen tegen schadeclaims van derden doordat schade aan andermans goederen is ontstaan tijdens transport.
Vrachtautoverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door vrachtautobezit. De vrachtauto moet een Nederlands kenteken hebben.
Wagenparkverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s, en aanhangwagens die eigendom zijn van het bedrijf. De auto’s en aanhangwagens moeten een Nederlands kenteken hebben.
Werkmaterieelverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door eigen zelfrijdend (gemotoriseerd) werkmaterieel.
Zakelijke autoverzekering geschikt voor personen die een auto van de zaak hebben of een (bestel)auto gebruiken voor hun eigen bedrijf.
Zakenreisverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziekte tijdens een zakenreis.